Waterpokkenschuim

Waterpokkenschuim
Omdat de virusinfectie van waterpokken vanzelf moet verdwijnen, zijn er geen behandelingen en/of medicijnen beschikbaar voor waterpokken. En dit is erg vervelend, want de symptomen van waterpokken kunnen vrij heftig zijn en de waterpokken zelf kunnen wel tot tien dagen blijven zitten. Gelukkig is er wel een product ontwikkeld die de symptomen van waterpokken verlicht. Dit product wordt ook wel waterpokkenschuim genoemd. Op deze pagina lees je meer over waterpokkenschuim en hoe het gebruikt dient te worden.

Waterpokkenschuim verlicht symptomen waterpokken
Waterpokkenschuim is ontwikkeld om de symptomen van waterpokken te verlichten. Zo geeft waterpokkenschuim een directe verlichting van de jeuk, biedt het waterpokkenschuim een snelle verkoeling en verzachting van de huid, verzorgt waterpokkenschuim de huid en stimuleert waterpokkenshuim het natuurlijke genezingsproces. Daarnaast is waterpokkenschuim speciaal gemaakt voor kinderen, waarbij er slechts natuurlijke ingrediënten zijn gebruikt, de ingrediënten van het waterpokkenschuim allemaal verzachtend werken voor de huid en er geen agressieve bestanddelen in het waterpokkenschuim zijn verwerkt. Ook is het waterpokkenschuim gemakkelijk aan te brengen. Zelfs als je kind niet lang stil kan zitten door de pijn en/of jeuk, is het gemakkelijk om het waterpokkenschuim in één keer aan te brengen voor een direct verlichting van de symptomen.

Gebruik waterpokkenschuim
Als je kind waterpokken heeft, kun je het waterpokkenschuim ten minste drie keer per dag aanbrengen. Daarnaast kun je er tevens voor kiezen om het waterpokkenschuim aan te brengen wanneer dit gewenst is, bijvoorbeeld als de pijn en/of jeuk erg hevig zijn. Hierbij geldt dat hoe vaker je het schuim gebruikt, hoe groter de werkzaamheid is.

Je brengt het waterpokkenschuim aan door deze zachtjes in de huid te wrijven. Omdat het schuim erg licht en zacht is, is het aanbrengen van het waterpokkenschuim niet pijnlijk voor het kind. Daarnaast trekt het schuim snel in, waardoor de behandeling met het waterpokkenschuim niet lang duurt en er direct verlichting van de symptomen plaatsvindt. Zo beschermt het waterpokkenschuim de huid, verlicht het schuim de jeuk en vermindert het schuim het risico op bacteriële infecties en ontstekingen door het krabben aan de jeukende blaasjes. Dit komt door het gepatenteerde 2R-complex dat in het schuim verwerkt is. 2QR is een bestanddeel van Aloë Vera dat het nestelen van schadelijke bacteriën voorkomt en zo infecties voorkomt. Daarnaast ondersteunt 2QR het natuurlijke genezingsproces van de huid, waardoor de huid sneller geneest en je kind dus sneller van de waterpokken af is. Hierdoor wordt ook littekenvorming verminderd.